Linse og Gustav til Fårhus i weekenden

To af landets største realitystjerner, det nye TV3 par, Linse Kessler og Gustav Salinas, kommer til Fårhus Ringridning & Byfest her i weekenden, den 19 og 20 maj og med sig har de et kamerahold fra TV3, der skal filme til et endnu ikke navngivet nyt TV-program, der bringer de to reality stjerner rundt i landet, ind til nu har de bl.a. været i Hanstholm & Skive i Nordjylland og nu kommer de så til Sønderjylland hvor de skal vise hvorledes livet leves i det sønderjydske.
Undervejs skal de to konkurrere imod hinanden, i Skive solgte de fisk, i Fårhus skal de deltage i ringridning og optog på lige fod med de øvrige ryttere.
Der vil være gode muligheder for at følge optagelserne på ganske nær hold, de to farverige skikkelser vil også skulle rundt på festpladsen for at se hvorledes der i øvrigt fejres byfest på disse egne.
Søndag aften slutter de så af med at spise egnsretten “Stegt Flæsk og Persillesovs” i festteltet.
Linse Kessler er kendt fra “Familien fra Bryggen”, mens Gustav Salinas har ført sig frem i både “For lækker til love” og “Divaer i junglen”.

writing services

765qwerty765
zp8497586rq

En tanke om "Linse og Gustav til Fårhus i weekenden"

 1. Susanne Boysen Jepsen

  Hej allesammen
  Super godt, at I får Fårhus og omegn på landkortet, godt gået.
  Jeg kan dog blive nervøs, om TV3 giver det rette billede af “vores” lokalsamfund, når det en dag bliver klippet og vist.
  Men sådan er moderne TV underholdning jo. Uanset hvad, så synes jeg at det er fedt at der stadig er så megen aktivitet i og omkring forsamlingshuset. Stor ros til ildsjælene, som allerede var aktive dengang jeg var barn.
  Dér, hvor jeg selv trådte mine barnesko i legestuen, til dilletant, gymnastik, dans, byfest und so weiter. Dengang i 70erne og 80erne (i klubben).
  Susanne, ex-Vejbækker

Der er lukket for kommentarer.