Fårhus byder fremtiden velkommen

 

Segway, Lasergames og helt ny Multibane,

Man møder dem i alle storbyer, men nu også til landsbyringridning i Fårhus, Segway’s. Mange har set dette sjove køretøj og drømt om en tur, men få har prøvet det, kom og prøv fremtidens køretøj og føl den svævende fornemmelse, når du kører. Nu er det din tur og det er nemt, hvis man kan cykle, kan man også køre på Segway. Efter bare 2 minutters instruktion er man klar til at køre selv, så er det om bord på en af de tre terrængående SegWay’s og så af sted over stok og sten, helt på egen hånd på vores manøvrebane og det tilhørende friområdet, en spændende aktivitet for både børn og voksne.

 

Forrygende bliver det også på den ”Counter Strike” inspirerede forhindringsbane, med væltede biler og andre spændende forhindringer, hvor der skydes med lasere; det er som paintball, men her gør det ikke ondt at blive ramt, du forhindres blot i at skyde i nogle sekunder, hvorefter automatikken igen lader spillet gå videre. Dit hjerte hamrer, sveden siver og du i dit es, når du dyster mod fjenden, som enkeltperson eller som hold, bedste hold går videre til søndagens finale, hvor Fårhus Ungdomsklub præmierer de tre bedste.

 

Mens disse to baner pilles ned efter byfesten, så er Multibanen kommet for at blive, under byfesten bliver der indviet en splinterny multibane; efter den officielle indvielse, tages den straks i brug til en turnering i firemands fodbold. Kom og se den flotte multibane, som er opført af frivillige fra Fårhus med støtte fra lokale foreninger og erhvervslivet.

Legelandet, med de mange og store hoppeborge og rutschebanen, er i år udvidet med aktiviteten Megaballz, der er en mandsstor stor gennemsigtig kugle, der pustes op. Med en person indeni, kan man ved egen kraft rullen hen over plænen.

For dem der ikke gå efter den store aktivitet, men hellere vil have sig en fadøl og et hold snak, så kan de søge tilflugt i Gitte & Jans Øl-oase, der i år er flyttet til en spændende hytte, ude på pladsen eller ølteltet, hvorfra man har et godt overblik over pladsen.

Spiller du Petanque, Lotto, Præmie Skydning, Skat & Whist eller er du til gåture, cykletur eller sågar Mountainbike, så er der også en grund til at komme til Fårhus, hvor der også bydes på opvisning i både Gymnastik og Zumba; grundstammen i det hele er stadig Ringridning og det både til hest, cykel og på havetraktor eller ATV, som altid er en meget stor aktivitet i byen.

Fårhus Byfest finder sted, fra onsdag den 22. til søndag, 26. maj i (uge 21). Byfesten plejer at byde på Gardentractor Pulling, men dette arrangement er i år blevet til et todages DM og Internationalt stævne og afvikles den 14 og 15.9.2013.

zp8497586rq