Byfest jubilaren er stadig i vigør!

HighlandGames, Børneunivers og Femmandsfodbold

Byfest jubilaren er stadig i vigør!

Ikke mindre end 40 års Jubilæum, med byfest i Fårhus, skal i uge 21 fejres med ny tiltag.

Jubilæumsfesten er planlagt og byder på mange gengangere og flere nyheder. Fredag aften, der ellers byder på en afslappet ”grill selv fest”, peppes lidt op med efterfølgende Highlandgames, med vildt sjove aktiviteter som, Stammesavning, Konefræs, Stamme og Støvlekast. For at skabe den rigtige stemning, så vil pladsen være belyst med fakler og undervejs underholder et rigtigt Sækkepibe orkester, Green Forrest Pipeband.

For de mindste indrettes et Børnenes Univers, med årets tema ”Skraldemagiker for en dag”, der er indsamlet alverdens dimser og dippedutter og børnene kan så bygge deres egen Eventyrrobot eller måske en ”Kapselpony”, eller hvad de ellers har lyst til.

På den nye flotte multibane, arrangeres en turnering i Femmandsfodbold og på pladsen skal der være Rundboldturnering, det skal nok give aktivitet og sved på panden.

I jubilæumsåret kan et splinternyt Is hus tages i brug i form af en rigtig bjælkehytte, der vil være det optimale samlingssted med overblik over alle aktiviteterne på pladsen.

Sidste års fantastiske Grisefest i det store telt, gentages og det bliver nok den aften hvor byen kan fejre sig selv som mangeårigt samlingspunkt for byfesthungrende, der samles om at arrangere en event, der kan trække publikum fra et stort opland. Ingredienserne har været og er, faste konkurrencer, farverige fester og optræden, der indimellem har trukket enorm opmærksomhed med spektakulære besøg af kendte personer, som Linse & Gustav på Udebane, Verdens Stærkeste Mand George Olesen, Star Magic med Jan Hellesøe og programmet DR programmet ”Hvor godtfolk er ..”med Nis Boesdal.

Mange aktiviteter er helt gratis og man kan blot møde op og deltage, det skal være nemt og ukompliceret at gå til byfest og priserne skal holdes nede, det værnes der om, når de mange frivillige samles for at planlægge løjerne.

Det trofaste publikum kan også glæde sig til DM i Garden Tractor Pulling, Havetraktorringridning, Mesterskab i Petanque, Tombola, Gymnastikopvisning med Sundeved Efterskole, Zumba Workshop og det hele afsluttes søndag med en gang Stegt Flæsk med Persillesovs. Hele programmet kan ses her på hjemmesiden www.faarhus.com og på facebookgruppen ”Fårhus Events”

Paul Reinhardt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>